Detoxikace v infrasaunách

Současná doba je plná shonu, napětí a náš životní styl je čím dál více zahlcen chemií. Infrasauna se svými léčivými, omlazujícími a detoxikačními účinky by tak měla být výbavou každé domácnosti.

 

Moderní člověk je nositelem chemického koktejlu z průmyslových chemikálií, přísad do potravin, pesticidů, těžkých kovů i kovů z kofeinu, tabáku, alkoholu či léků, rovněž ze znečištěného ovzduší a dalších vlivů. Kvalitní infrasauny Clearlight jsou se vší pravděpodobností momentálně tím nejlepším zařízením pro detoxikaci s použitím infra záření.

 

Detoxikační terapie v infrasauně Clearlight

Mnoho lékařských studií dokazuje, že teplo, které produkují infrasauny Clearlight, vede k nejlepší stimulaci uvolňování toxinů z našeho těla. Tyto krátce i déle trvající teploty totiž stimulují pocení tuku, čímž odstraňují toxiny v něm uložené a také z hlubších struktur těla.

Pot z tuku a hlubších struktur obsahuje přibližně 80-85 % vody, zbytek tvoří toxiny rozpustné v tucích, cholesterol, těžké kovy jako kadmium či rtuť, amoniak, kyselina sírová, nadbytečný sodík nebo kyselina močová.

„Detoxikační terapie je velmi užitečná také pro lidi trpící
poruchami imunitního systému, syndromem chronické únavy,
chemickou citlivostí a dalšími.“

Pro dlouhodobé zdraví je detoxikace těžkých kovů zvláště důležitá. Těžké kovy mohou vést ke zničení proteinů a dalších látek, které jsou pro naše tělo a jeho dokonalé fungování nezbytné. Často se jedná o hormony, buňkové receptory či enzymy.

Spolu s nebezpečnými toxiny se během saunování a pocení mohou z těla uvolňovat také prospěšné minerály či elektrolyty. Jedná se o důležité látky jako draslík, sodík nebo vápník, které slouží k vyrovnávání hladiny tekutin v těle a regulují nervovou a svalovou aktivitu.

„Proto je důležité dodržovat také zdravý životní styl:
dopřávat si dostatek tekutin, spánku a odpočinku,
vyhýbat se stresu, nadměrnému užívání léků
a jíst zdravě a hlavně vyváženě.“

 

detoxikacni terapie v infrasaunach

 

Jak detoxikaci urychlit?

Zařaďte do svého jídelníčku potraviny bohaté na draslík (avokádo, banány) a hořčík (ořechy, špenát), který podporuje zdraví buněk. Důležitý je také vápník, který naleznete nejvíce ve špenátu, listové zelenině či pomerančích.

„Vápník je nezbytný pro správné fungování nervového systému
a pomáhá nervům v mozku správně mezi sebou komunikovat.“

Kvalitní infrasauny Clearlight jsou zcela bezpečné a neškodí ani jejich každodenní používání. Je však důležité zajistit dostatečnou hydrataci těla. Před saunováním samotným pijte dostatek vody, ale také během něj i po něm. Vyhýbejte se slazeným nápojům, kofeinu i alkoholu.

Doporučujeme se saunovat nanejvýš 40 minut najednou s ohledem na teplotu. Teplota, při které dochází k aktivnímu pocení, je kolem 43 °C. Do té doby, než se sauna oteplí na tuto teplotu, si můžete užívat relaxaci a pohodlí.

Před saunováním se osprchujte, vyčistíte tím tělo od zbytků kosmetických produktů jako jsou čisticí pleťové vody, krémy apod., které ucpávají póry a zabraňují tak hloubkové detoxikaci.

„Během pocení v infrasauně se nezapomeňte neustále otírat,
protože čím více budete pot stírat, tím více se budete potit
a tím lepší bude detoxikace.“

 

jak urychlit detoxikaci v infrasaune

 

Další tipy pro lepší detoxikaci

Pokud budete infrasaunu Clearlight používat pravidelně, začnete se po nějaké době potit mnohem rychleji. Je také dobré si před saunováním trochu zacvičit a urychlit tím zvýšení tělesné teploty. Do sauny si s sebou vezměte dva ručníky a během saunování si jeden položte pod nohy a druhý pod sebe na lavici. Dva ručníky vám dopřejí dostatek pohodlí a sají pot. Saunování si můžete zpříjemnit vhodnými doplňky do sauny.

„Nezapomínejte, že detoxikační a léčivé účinky
můžete naplno využít pouze tehdy,
kdy jsou zářiče v provozu.“

Nastavte si tedy infrasaunu např. na 60 °C a vejděte do ní už při 35-40 °. Tím si zajistíte co nejvíce užitku z léčivého infračerveného záření, které vám poskytuje vaše kvalitní infrasauna Clearlight.

V případě, že máte v těle z nějakého důvodu vysoký počet toxinů, můžou se při jejich uvolňování objevit příznaky nemoci. Počítejte s tím a buďte při detoxikační terapii opatrní. Ne každý uživatel infrasauny tyto negativní účinky pociťuje. Ale každý, kdo někdy zkusil kvalitní infrasaunu Clearlight, zcela jistě pocítil její léčivé, omlazující a detoxikační účinky. Léčivé účinky infrasauny Clearlight můžete nezávazně vyzkoušet a porovnat i s infrasaunami jiných značek.

 

REZERVUJTE SI SVŮJ TERMÍN ZKOUŠENÍ:
723 703 755 
[email protected]

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *