Chcete mít ve vířivce čistou a zdravou vodu? Čistěte ji!

Čištění vířivky, a to všech jejich částí, je velmi důležité. Pokud chcete mít jistotu, že bude voda ve vaší vířivce krásně čistá a maximálně zdravá, čistěte ji před každým novým napouštěním.

 

Čištění vířivky bychom mohli rozdělit na 3 části

• čištění skořápky

• čištění trysek a potrubí

• čištění kabinetu a termokrytu

 

Skořápku, kabinet a termokryt vířivky lze čistit kdykoliv, kdy je to třeba. Na jaře a na podzim však doporučujeme po vyčištění ještě použít speciální krém nebo sprej na povrch. Díky němu budou tyto části nejen lépe vypadat, ale především dojde k výraznému prodloužení jejich životnosti.

Použít můžete výrobky jakékoliv značky, která se vám osvědčila. My bychom vám ale rádi doporučili německou značku SpaBalancer. Kvalita jejich výrobků je opravdu nekompromisní a není tedy divu, že je SpaBalancer jedničkou na německém trhu.

„Pro nás jsou produkty této značky
nejlepší, na které jsme kdy narazili.“

Nejdůležitější je ale při údržbě vířivky čistota vodovodních trubek. I zde doporučujeme použití výrobků značky SpaBalancer. Přípravek na čištění potrubí SpaBalancer potrubí dokonale vyčistí a zbaví ho biofilmu plného bakterií. Díky tomu bude vaše vířivka dokonale čistá a zdravotně zcela nezávadná. Mnoho lidí nemá o existenci tohoto biofilmu ani tušení a často podceňují důležitost tohoto čištění.

Po vyčištění vířivky doporučujeme použít další výrobky z řady SpaBalancer pro úpravu vody. Zajistí dlouhotrvající čistotu vody, kterou nebudete muset upravovat tak často. Díky tomu ušetříte nejen svůj čas a námahu, ale především se sníží spotřeba chemie nutné k úpravě vody.

„Vaše vířivka bude dobře vypadat a budete se v ní lépe cítit.“

 

Úpravě vody ve vířivce jsme se věnovali také zde. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme a poradíme!

 

KONTAKTUJTE NÁS:
723 703 755 
[email protected]

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *