Jak se zbavit bolesti hlavy i migrény pomocí vířivky

Vířivky nejsou pouze místem, ve kterém můžete trávit příjemný čas s vaší rodinou nebo přáteli. Vířivky mají totiž také mnoho zdravotních výhod. Pojďme se společně podívat, jaké to jsou.

 

Pomocí vodoléčby, kterou postupujete ve vířivce, se vám snižuje krevní tlak či zlepšuje stav pokožky. Je dokázáno, že vodoléčba ve vířivce pomáhá při léčbě nachlazení, artritidy či jiných obtížích s pohyblivostí a urychluje také regeneraci těla po sportovních výkonech či úrazech. A kromě všech těchto zdravotních výhod vám vířivka může pomoci také zmírnit bolesti hlavy.

 

Jak pomáhá vířivka s bolestmi hlavy?

Svalové kontrakce v oblasti hlavy a krku způsobují vyšší napětí a to vede k bolestem hlavy. I nepatrná bolest hlavy, o chronických bolestech nemluvě, vám dokáží pěkně znepříjemnit den a znemožnit téměř jakoukoliv činnost.

„Díky výkonným vodním hydromasážním tryskám
v opravdu kvalitní vířivce vaše svaly v oblasti krku a zad
zrelaxují a uvolní se, což vede k účinnému
odstranění zdroje problému.“

 

virivka pomaha pri bolestech hlavy

 

Pomáhá vířivka také s migrénami?

Migrény jsou vážné bolesti hlavy, které mohou být způsobeny stresem, nedostatkem odpočinku, spánku či tekutin. Ti, kteří migrénu někdy zažili, ví, jaké je to s ní utrpení. Pokud vás migrény trápí pravidelně, ujistěte se, že dodržujete pitný režim.

„Správný příjem vody a její dostatek v těle je i podle odborníků
velmi účinným pomocníkem při boji s migrénou.“

Vířivka vám pomůže zlepšit váš spánek a tím odstranit jednu z možných příčin migrény. Koupel ve vířivce zvyšuje tělesnou teplotu a průtok krve, díky čemuž je váš spánek delší, hlubší a kvalitnější. Teplá voda pomáhá vašemu tělu přirozeně uvolňovat endorfiny, které působí přímo na receptory v mozku a tím vytvářejí vyšší pocit euforie. V tomto stavu je vaše tělo schopné snadněji překonávat bolest a stres. Díky tomu jsou snižovány účinky migrény.

Příště, až budete trpět bolestmi hlavy či dokonce migrénou, jako první si zkontrolujte svůj pitný režim a dopřejte si dostatek spánku. Hned poté vyzkoušejte hydroterapii v kvalitní vířivcepřirozený a účinný prostředek v boji proti bolesti hlavy a migréně.

A pokud se o tom chcete přesvědčit na vlastní kůži, přijďte si nezávazně vyzkoušet kvalitní vířivky.

 

 

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *