Jak si zlepšit náladu pomocí osvětlení ve vířivce

Světlo má na naši psychiku nemalý vliv. Většinou míváme lepší náladu když svítí sluníčko, než když je zataženo a pošmourno. Vlivu světla na naše zdraví se dokonce věnuje jeden vědní obor.

Chromoterapie měří vliv barev na rovnováhu našeho těla a mysli. Vířivky Beachcomber byly speciálně navržené právě na základě těchto principů a jejich terapeutické přínosy si tak zcela jistě zamilujete. Podívejme se teď konkrétně, jak na vás jednotlivé barvy světel mohou působit:

 

Modrá – redukce stresu

Modré světlo vytváří uklidňující prostředí, které přináší klid mysli a zmírňuje úzkost a stres.

 

Zelená – vnitřní klid

Zelená nám poskytuje uklidnění a harmonii, uvolňuje mysl a pomáhá nastolit vnitřní klid.

 

Fialová – barva zenu

Také fialová uklidňuje mysl, zároveň ale také naše svaly. Fialová je barva meditace, pomáhá nám vstoupit do hlubšího a ještě uvolněnějšího stavu a dosáhnout nepřekonatelného pokoje a míru.

 

Růžová – aktivace

Růžová barva pomáhá aktivovat a odstraňovat nečistoty z krevního oběhu a tím nás nabíjí energií. Umožňuje nám také hlubší propojení s vnitřním já, pomáhá nám pocítit porozumění a sebelásku.

 

Tyrkysová – klidný spánek

Také tato barva má vliv na snížení úzkosti a stresu a tím nám pomáhá hluboce usnout. Zároveň zvyšuje naši citlivost a intuici.

 

Červená – rychlejší tok krve

Červené světlo nám zvyšuje puls a krevní tlak a zrychluje dýchání. Podporuje také funkci našeho krevního oběhu a nervového systému.

 

Bílá – regenerace

Chladná a uklidňující bílá barva nám pomáhá zpomalit, v klidu relaxovat a posiluje regeneraci těla i mysli.

 

Díky kombinaci poznatků chromoterapie a pozitivních účinků hydroterapie jsou vířivky Beachcomber nepřekonatelným místem pro relaxaci, dobití energie a udržení těla a mysli v dokonalé rovnováze a perfektním stavu!

Také osvětlení kolem vířivky musí být příjemné, a zároveň bezpečné. V koupelně či místnosti, kde máte vířivku, rozlišujeme 4 bezpečnostní zóny. Je zde zvýšená vlhkost, proto doporučujeme, aby elektroinstalaci prováděl elektrikář.

 

 

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *