Nákup vířivky u nás krok za krokem

Co čekat, když si k nám přijdete vybrat svou vířivku? Jak celý nákup probíhá, co našim potenciálním zákazníkům nabízíme, s čím jim poradíme a pomůžeme? S námi jste v dobrých rukou!

 

Poradíme vám

Náš prodej vířivek začíná bezplatným poradenstvím. Jakékoliv otázky, které naši zákazníci ohledně vířivek mají, jim zodpovíme a k dispozici jsme jim od začátku až do konce. A tím koncem nemyslíme chvíli, kdy si u nás vířivku koupíte!

„Našim zákazníkům totiž nabízíme servis a poradenství
v rámci záruky a dokonce i po vypršení její platnosti.“

 

Základní otázky

Když k nám přijdete, pobavíme se s vámi o tom, jaké máte o své nové vířivce představy. Sháníte vířivku interiérovou, nebo exteriérovou?

V případě interiérové vířivky se vás dále doptáme na podmínky vámi vyhrazeného prostoru, jak je na tom s odvětráváním či odvlhčováním vzduchu a případně vám doporučíme vhodná zařízení, která tyto věci obstarají za vás.

V případě exteriérové vířivky se vás zeptáme, zda ji chcete mít položenou na terase či zahradě, nebo zapuštěnou v zemi? Zda ji budete využívat také v zimě, nebo ji budete potřebovat zazimovat (což pro vás v rámci servisu můžeme udělat my sami)?

Poté vyhodnotíme vaše potřeby co se týká velikosti a dispozičního řešení vířivky. Společně zjistíme, jaké jsou vaše priority, k čemu si vířivku primárně pořizujete a co od ní budete požadovat.

„Tyto základní otázky jsou důležité proto, abychom měli
jistotu, že vám nabídneme tu nejoptimálnější vířivku,
která vám bude sloužit k vaší maximální spokojenosti,
a to po dlouhá léta.“

 

ve welldo vam poradime s vyberem idealni virivky

 

Výběr vířivky a její zkoušení

Všichni, kteří si chtějí vířivku opravdu pořídit, tedy nejen naši zákazníci, mají u nás možnost si nezávazně vyzkoušet a porovnat různé modely vířivek. Díky zkoušení více vířivek, třeba i od jiných prodejců, budete moci na vlastní kůži poznat, z které máte nejlepší pocity, v které se cítíte nejlépe a která vám nabízí nejlepší pohodlí.

„Právě tyto vaše vlastní zkušenosti jsou
nejlepším pomocníkem při výběru té nejlepší vířivky,
kterou budete rádi používat vy i vaše rodina či přátelé.“

Při zkoušení se zaměřujte především na celkové pohodlí, vstup do vířivky, výstup z vířivky, jak se vám v ní příjemně leží i sedí.

U nás si vířivky zkoušíte v plném provozu. Jen to vám umožní zhodnotit také kvalitu hydromasáže, snadnost ovládání intenzity masáže či dobu jejího trvání nebo část těla, kam masáž směřuje. Vířivku si navíc prohlédnete a budete moci zhodnotit kvalitu jejího celkového zpracování.

Řekneme vám vše o provozních nákladech, dostupnosti servisu, náhradních dílů a dalšího příslušenství. Poradíme vám, jak na úpravu vody ve vířivce či jak vířivku udržovat. Můžeme probrat také termokryty, jejich kvalitu a jak se s nimi manipuluje či zdravotní a relaxační účinky, které vířivky mají.

 

Vířivka přesně pro vás

Jakmile společně tímto vším projdeme, budeme schopni pro vás vybrat vířivku na míru. Jestliže budete s výběrem modelu souhlasit, vyberete si barvu skořepiny, kabinetu, případně termokrytu a rozhodnete se, jaké doplňky a jakou výbavu vířivky budete chtít.

Teď už máte vířivku kompletně vybranou. My vám dodáme její požadavky na elektrické připojení a společně dohodneme termín jejího dodání. Ani tím ale naše práce nekončí!

„Vířivku vám v dohodnutý termín nejen dovezeme,
ale také nainstalujeme a uvedeme do provozu.“

Vystavíme vám revizní zprávu o jejím připojení a zaregistrujeme číslo vaší vířivky v našem servisním centru a také v servisním centru samotného výrobce. Ukážeme vám, jak se ovládá, případně poradíme, jak ji udržovat a jak upravovat vodu v ní, aby byla dlouho čistá a zdravá.

 

Poradíme vám

Myslete na to, že koupě vířivky je investice, a ne nijak malá. Proto si vyzkoušejte co nejvíce modelů, abyste měli opravdu jistotu, že si kupujete to nejlepší a že vám vaše nová vířivka bude vyhovovat po všech stránkách. Podle nás jsou nejdůležitější tyto parametry:

• co nejmenší provozní náklady
• co nejsnadnější údržba, která nezabere moc času a nebude stát moc peněz
• co největší možné pohodlí
• co nejlepší terapeutická i relaxační hydromasáž
• co nejvyšší celková kvalita
• a co nejdelší životnost (z naší praxe může jít až o 20 a 30 let!)

Proč u nás funguje nákup vířivky právě takto? Důvod je jednoduchý:

„Chceme mít jen spokojené zákazníky!“

A to od samého začátku, kterým je právě koupě nové vířivky. Tou totiž všechno teprve začíná

 

 

Chcete-li si u nás vířivky nezávazně vyzkoušet, zarezervujte si svůj termín zde. U nás vám také rádi pomůžeme či poradíme s výběrem. Nebo můžete využít naše kontakty níže. Obrátit se na nás můžete kdykoliv a s čímkoliv!

 

KONTAKTUJTE NÁS PRO BEZPLATNÉ ODBORNÉ
PORADENSTVÍ A POMOC PŘI VÝBĚRU:

723 703 755 
[email protected]

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *