Nejlepší infrazářiče v nejlepších infrasaunách

Jakému typu zářičů dát při pořizování infrasauny přednost a proč? V posledních letech se vedly debaty o tom, které infrazářiče jsou do infrasaun vhodnější – zda karbonové, nebo keramické. Jak to tedy je?

 

Karbonové infrazářiče vyzařují vysoce kvalitní dlouhovlnné infračervené teplo, ale produkují ho pouze malé množství. Keramické infrazářiče vyzařují velké množství infračerveného tepla, ale jeho vlnová délka je kratší, čímž jsou sníženy jeho terapeutické účinky.

 

Patentované karbon-keramické infrazářiče – pouze v infrasaunách Clearlight!

Nyní nám dovolte vám představit jedinečné a patentované karbon-keramické infrazářiče, kterými jsou vybaveny infrasauny Clearlight!

„Tyto infrazářiče produkují díky kombinaci karbonu a keramiky bezkonkurenčně nejlepší zářivé infračervené světlo.“

Jsou složené z mikro tenkých uhlíkových vláken (1/1000 lidského vlasu) a vlastní patentované keramické sloučeniny.

Karbon obsažený v těchto infrazářičích pomáhá vytvářet dlouhé vlny infračerveného tepla. Toto dlouhovlnné infračervené záření proniká do těla hlouběji, takže se infračervené teplo snadněji vstřebá. Díky karbonu mají ohřívače opravdu vysoký infračervený výkon, zejména v porovnání s obyčejnými karbonovými ohřívači. Teplo se soustředí přímo na vašem těle.

Infrazářiče v infrasaunách Clearlight jsou větší, takže mají větší povrchovou plochu a díky tomu je jejich teplota na povrchu nižší.

„Díky této nízké teplotě mohou infrazářiče produkovat více dlouhých vln infračerveného tepla, které je pro naše tělo velmi prospěšné.“

Tím je zajištěn lepší výkon v optimálním rozmezí vlnových délek 7-10 mikrometrů, přičemž velká část těchto vlnových délek je na 9,4 mikrometrech. Právě v tomto rozmezí absorbuje lidské tělo nejvíce infračerveného záření.

 

patentovane karbon-keramicke infrazarice clearlight

 

Díky tomuto infračervenému záření získáte nejen tu nejvyšší kvalitu infračerveného tepla, ale především ji dostanete přesně tam, kam potřebuje – k jádru těla.

Infrazářiče jsou v infrasauně rozmístěny tak, aby vás obklopovaly ze všech stran a tím soustředily teplo přímo dovnitř vašeho těla. Infračervené záření dokáže tělo ohřát přímo a vy tak můžete teplo cítit nejen zepředu, ale i na zadní části svého těla.

„Každá infrasauna Clearlight má infrazářiče umístěné na přední a zadní stěně, po stranách a také pod lavicí.“

 

Mírné teplo pronikající hluboko a poskytující detoxikaci a léčbu

Vzhledem k tomu, že mají infrazářiče True Wave II™ nižší povrchovou teplotu, pobyt v infrasauně Clearlight je mnohem příjemnější. Pocítíte, že teplo, které vám poskytuje vaše infrasauna Clearlight, je mírnější než v jiných infrasaunách, ale zato proniká hlouběji. Budete mít celkově neporovnatelně příjemnější zážitek z celého vašeho saunování.

Infrasauny používají také někteří lékaři, kteří pomocí nich stimulují uvolňování toxinů z těla pacientů. Zjistili totiž, že delší pobyt v sauně za nižší teploty (40,5-51,5 °C) jejich stavu velmi prospívá.

„Nízké teploty stimulují pocení tuku, čímž jsou eliminovány toxiny v něm uložené.“

To je rozdíl oproti běžným saunám s vysokou teplotou, která stimuluje pocení vody. Infrazářiče True Wave II™ dosáhnou této optimální teploty za krátký čas – saunu můžete začít používat už za méně než 10 minut.

 

Přijďte si k nám rozdíl mezi infrasaunou Clearlight a běžnou infrasaunou vyzkoušet na vlastní kůži!

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *