Podhlavníky do sauny

Podhlavníky do sauny jsou šikovné doplňky se světovým patentem, které lze použít v kterékoliv sauně. S nimi si můžete užít odpočinku a relaxace naplno!

 

podhlavniky do sauny pro jeste vetsi pohodli

Využití naleznou podhlavníky jak v komerčních saunách ve wellness centrech, tak v osobních saunách u vás doma. Pro domácí relaxaci tak budete mít maximální komfort. Skládají se ze čtyř flexibilních ergonomických disků a spojují v sobě moderní design a nejvyšší možné funkční využití. Svaly na krku se díky podhlavníkům lépe uvolní. Díky nim zažijete úplně nový požitek ze saunování.

„Zpříjemněte si pobyt v sauně ještě více,
pohodlně si opřete hlavu a nechte tělo odpočívat.“

 

podhlavniky do sauny

Materiály

Tyto inovativní podhlavníky do sauny jsou nabízeny v několika různých provedeních. Pojďme se teď na ne společně podívat, abyste měli jasnější představu, které jsou pro vás nejlepší.

Osika

podhlavniky do sauny osika

 

 

Z tohoto druhu dřeva jsou vyráběny standardní podhlavníky do sauny, jedná se o velmi oblíbený typ dřeviny. Podhlavník můžete objednat zde.

 

Africká vrba

podhlavnik do sauny africka vrba

Tento materiál je velmi oblíbený, neboť nabízí opravdu vysokou kvalitu. Je zároveň jemný na dotek, dokáže skvěle absorbovat teplo a neštěpí se.

 

Červený cedr

podhlavniky do sauny cerveny cedr

Podhlavník do sauny z tohoto materiálu je luxusním doplňkem, který se vyznačuje výraznou barvou a vůní. Jedná se o kvalitní dřevo s vynikajícími schopnostmi absorpce tepla, odolnosti a jemnosti. Podhlavník můžete objednat zde.

 

Tvary

Kromě materiálu (druhu dřeva) si můžete vybrat také tvar podhlavníku do sauny. Každý má své výhody a je jen na vás, který vás svými vlastnostmi nejvíce osloví.

Kulatý

podhlavnik do sauny kulaty

Tento tvar je nejběžnější, je totiž velmi moderní a nadčasový. Zaoblené tvary bez ostrých hran jsou zcela bezpečné. Díra uprostřed základny navíc usnadňuje jeho přenášení.

 

Čtvercový

podhlavniky do sauny ctvercovy

Tento tvar je designovou záležitostí. S boky se sklonem 30 ° vypadá opravdu originálně a skvěle se hodí do každé moderní sauny. Pohodlí i funkční ergonomie jsou samozřejmě zachovány.

 

Obdélníkový

podhlavniky do sauny obdelnikovy

U tohoto tvaru jsou boky podhlavníku do sauny zkoseny v úhlu 45 °. I tento tvar se řadí spíše mezi moderní a i v tomto případě platí, že kromě elegantního designu má podhlavník také skvělou ergonomii a je opravdu pohodlný.

 

Anti-theft (proti krádeži)

podhlavniky do sauny anti theft

Tento speciální podhlavník je vhodný do veřejných saun. Je speciálně upraven proti krádeži tím, že je umístěn ve větší desce, kterou je téměř nemožné odnést. Podhlavník můžete objednat zde.

 

 

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *