Potřebuji k vířivce i pergolu?

Možná jste i vy při hledání té správné vířivky narazili na obrázky vířivek s pergolou. Pokud jste si kladli otázky, zda pergolu pro svou vířivku také potřebujete, a jaké má případně výhody, zde nabízíme odpovědi.

Pokud jste se rozhodli pro nákup vířivky, asi se zamýšlíte nad tím, kam ji umístit, aby perfektně zapadla k vašemu domu. Pokud chcete, aby se z vířivky stala skutečná dominanta, investice do pergoly určitě stojí za zvážení.

„Architektonická konstrukce jakou je pergola přinese působivý prvek do vaší zahrady.“

Právě ona totiž bude ústředním bodem celkového vzhledu vaší zahrady, čímž pomůže ukotvit daný prostor. Můžete k ní také přidat přírodní prvky jako jsou popínavé či jiné rostliny. Chcete-li vířivku využívat v každém počasí a během celého roku, umístěte navrch pergoly nepromokavou látku nebo tenký průsvitný plast.

 

je k virivce nutna pergola

 

Další výhodou pergoly je ochrana vašeho soukromí před pohledy sousedů, a to zejména v případě otevřených teras a dvorů. Není nic příjemného užívat si odpočinku ve vířivce po náročném dni či času se svými blízkými a být přitom pod drobnohledem zvědavých očí.

„Rostliny umístěné po stranách pergoly vás nejen ochrání před nechtěnými diváky, zároveň vytvoří skutečnou oázu relaxace a pohody – a to v pohodlí vašeho domova.“

Pokud rádi pořádáte párty, vznikne vám díky pergole nový prostor na posezení mimo vířivku nebo místo k uskladnění ručníků a dalších nezbytností. Při výběru pergoly nezapomeňte na slazení s vířivkou i s vaším domem. Důležité je vytvořit jednotný a estetický vzhled.

 

 

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *