Vířivky BEACHCOMBER – legendární kvalita

Vířivky BEACHCOMBER jsou vhodné pro každého, kdo touží po kvalitě bez kompromisů. Nezáleží na tom, jaký model zvolíte – jejich kvalita bude vždy stejná.

 

Jednotlivé modely vířivek BEACHCOMBER se liší pouze svou velikostí, tvarem či výbavou. Nikdy se neliší kvalitou svého zpracování či použitých materiálů.

„Pokud si pořídíte vířivku BEACHCOMBER, máte vždy jistotu,
že za své peníze získáte vysokou kvalitu.“

Při výrobě vířivek BEACHCOMBER je dbáno na kvalitu konstrukce. Tato značka je také známá svou nulovou tolerancí k chybovosti během kontroly kvality. Společnost si na vysoké kvalitě svých výrobků zakládá především proto, že ví, že to je jediný způsob, jak mít 100 % spokojených zákazníků. I díky tomu patří tyto vířivky mezi nejlepší v celém odvětví – celosvětově.

Vířivky BEACHCOMBER jsou známé také svou nízkou spotřebou elektrické energie, zejména při celoročním provozu venku. Oproti konkurenci jsou úspornější o 8-57 %. Vzhledem k vysoké životnosti těchto vířivek, která činí i více než 30 let, je tato úspornost opravdu výrazná.

 

virivky beachcomber a jejich vyhody

 

Průměrná životnost levných a nekvalitních vířivek je 2-5 let. Po této době vířivka buď přestane fungovat, nebo je tak nekvalitní, že jí její majitelé přestanou používat. Jakmile si však koupíte vířivku BEACHCOMBER, můžete si být jistí, že vám vydrží několik desítek let.

„Mnoho spokojených majitelů svou BEACHCOMBER vířivku
vlastní déle než 30 let – a stále jim skvěle slouží.“

Další z mnoha výhod těchto vířivek je jejich nadstandardní pohodlnost a ergonomie. Jsou tak pohodlné, že se vám z nich nebude chtít vůbec odejít! A pokud už svou pohodlnou vířivku opustíte, budete se těšit na další den a příležitost, kdy se do ní budete zase moci vrátit.

Moderní a zároveň jednoduchý design vířivek BEACHCOMBER je nadčasový! Tento produkt je pečlivě navrhován tak, aby svým majitelům přinášel dokonalou eleganci, která nikdy nevyjde z módy. Tyto vířivky jsou vyráběny s ohledem na kvalitu a maximální pohodlí, nějaká pozlátka a třpytivá (zbytečná) lákadla zde opravdu nečekejte.

„Vířivky BEACHCOMBER se pyšní pevnou a odolnou konstrukcí,
nenáročnou údržbou, kterou usnadňuje také mimořádně
snadný přístup k filtrům, a intuitivním ovládáním
– právem patří mezi nejlepší vířivky na trhu.“

 

KONTAKTUJTE NÁS PRO BEZPLATNÉ ODBORNÉ
PORADENSTVÍ A POMOC PŘI VÝBĚRU:

723 703 755 
[email protected]

 

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *