Kvalitní hydromasáž vám poskytnou jen kvalitní vířivky!

Skutečně kvalitní hydromasáž vám poskytnou jen kvalitní vířivky. Kvalitní hydromasáž je pravděpodobně tím nejdůležitějším faktorem, proč investovat do nákupu vířivky.

V současné době se začínají prohlubovat rozdíly mezi pojmy „kvalitní vířivka“ a „vířivka“. Na světlo totiž vychází výsledky řady dlouholetých výzkumů, vývoje a patentů, do kterých neustále investují výrobci značkových vířivek, pro které jsou kvalitní vířivky alfou a omegou každodenní práce.

„Kvalitní hydromasáž není jen o množství trysek a silných motorů.“

Na co se zaměřit při výběru vířivky

Bez nadsázky a přehánění můžeme prohlásit, že kvalitní hydromasáž je hotová věda.

Vše začíná už výběrem formy, na kterém se u opravdu kvalitních výrobců podílejí také návrhář a fyzioterapeut. Ten také navrhuje velikost, tvar a způsob masáže masážních trysek. Formu pak vyrobí zkušený sochař. A tým fyziků a elektrotechniků zase musí spočítat kompletní hydrodynamiku vířivky a řízení tak, aby byl zabezpečen maximální průtok terapeutických masážních trysek.

Při výběru vířivky je důležité, aby poskytovala masáž celého těla, nejen některých částí. Ramena, krk, záda, bedra, stehna, lýtka a chodidla jsou části těla, které musí být komplexně namasírované.

„Vířivka musí být na masáž těchto částí těla přizpůsobená a pro uživatele maximálně pohodlná.“

Regulace intenzity, místa a času masáží by měla být samozřejmostí, ve většině případů tomu tak bohužel není. Některé modely nabízejí zavírání některých trysek, to je ale velmi nepohodlné.

Ventily na přesměrování tlaku vody také nic neřeší, protože s nimi lze manipulovat pouze tehdy, je-li vířivka v klidovém režimu. Jakmile spustíte masážní čerpadla, s ventily už většinou nepohnete, nebo jen velmi těžko. V průběhu masáže už tedy často nic nezměníte. A to není dobře.

 

vybirejte kvalitni a overene virivky

 

Vyberte si kvalitní a ověřené vířivky

Vyhýbejte se nekvalitním vířivkám a před nákupem si každou vířivku pečlivě vyzkoušejte. Musíte se v ní cítit pohodlně a masáž musí být lepší než od skutečného maséra – jinak zbytečně vyhazujete peníze oknem.

Známe mnoho dobrých firem, které vyrábějí opravdu kvalitní vířivky. Největší zkušenosti a reference od zákazníků a techniků z celého světa máme na značky MARQUIS a BEACHCOMBER.

Ať už si vyberete jakoukoliv vířivku od jakéhokoliv výrobce, doporučujeme vám, abyste si ji porovnali i s těmito produkty.

„Jsme přesvědčení, že obě tyto značky patří ke světové špičce a že se vám námaha spojená s jejich porovnáváním určitě vyplatí.“

Tyto kvalitní vířivky si u nás můžete zcela nezávazně vyzkoušet. Získáte tím rozhled, který je při tak velké investici, jakou je nákup kvalitní vířivky, rozhodně důležitý. Doufáme také, že jsme vám s výběrem alespoň trochu pomohli i naší sérií článků. V případě jakýchkoliv otázek se na nás neváhejte obrátit! Rádi vám zodpovíme všechny dotazy a pomůžeme, jak nejlíp budeme umět.

 

KONTAKTUJTE NÁS:
723 703 755 
[email protected]

TAKÉ BY VÁS MOHLY ZAJÍMAT TYTO ČLÁNKY:

0 komentářu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *